400 de locuri scoase la concurs pentru școlile militare de subofițeri

400 de locuri scoase la concurs pentru școlile militare de subofițeri

08:40 14.02.2021
0

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să urmeze una dintre instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Distribuie articol

Tinerii care doresc să devină jandarmi, pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, fiind disponibile 400 de locuri.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie a.c.

Cererile de înscriere se depun la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-urile:

Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie – http://www.scoaladragasani.ro/

Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, arma Jandarmerie – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

După fiecare probă de concurs, școlile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obținute de candidați.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă