Să vorbim despre bani și bănci, proiect BNR la Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova

Să vorbim despre bani și bănci, proiect BNR la Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova

11:15 21.11.2019
0

Banca Națională a României, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, organizează în cadrul proiectului „Să vorbim despre bani și bănci”, în data de 22 noiembrie 2019, o întâlnire între specialiști BNR și elevi ai Colegiului Național „Frații Buzești” din Craiova.

Distribuie articol

Cu această ocazie, doamna Agnes Nagy, consultant strategie și fost membru al Consiliului de administrație al BNR le va vorbi elevilor despre „Dezechilibrele macroeconomice și limitele activității băncii centrale”, iar domnul Mircea Mureșan, director adjunct în cadrul Direcției muzeu și educație financiară, va aborda subiecte ce privesc istoria Băncii Naționale a României.

Activitățile, la care vor participa aproximativ 60 de elevi, se vor desfăşura la sediul Colegiului Național „Frații Buzești”, vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 10:30.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă