13 medalii naționale obținute de atleții seniori la Pitești

13 medalii naționale obținute de atleții seniori la Pitești

09:13 01.08.2019
0

Finalul Campionatului Național de Seniori la atletism a adus o întreagă suită de medalii pentru sportivii craioveni, care păstrează tradiția clubului de a avea o prezență generoasă pe podium la această competiție.

Distribuie articol

Nu mai puțin de 13 medalii au ajuns la reprezentanții CSM Craiova, numărătoarea finală fiind alcătuită dintr-o distincție de aur, patru medalii de argint și opt de bronz. Titlul național a ajuns la Marian Coman, care a terminat primul cursa masculină de 1500 de metri. Aproape de aur au fost și Alexandru Corneschi (10.000 metri), Bianca Fazecas Lazăr (aruncarea ciocanului), Georgiana Muscalu (heptatlon), dar și echipa de ștafetă 4x100 de metri formată din Ana Maria Roșianu, Mariana Fica, Cristina Iacoban și Ștefania Sandu, care s-au clasat pe a doua treaptă a podiumului. Alexandru Corneschi și-a dublat performanța și printr-o distincție de bronz la proba de 5000 de metri. Două prezențe pe podium au fost bifate și de Florentina Budică, sportivă ce s-a situat pe locul trei în proba de heptatlon și săritura în înălțime. Tabloul de medalii este completat de Carmen Toma (triplusalt), Marius Ionescu (10.000 metr), Ionuț Drăgușin (800 metri), Ionela Puia (5000 metri) și Ștefania Drăgan (săritura cu prăjina), fiecare cucerind câte un bronz în probele la care au participat.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă