Vloggerul Selly  a făcut spectacol la ultima probă de bacalaureat! Şi-a vândut bolidul de lux şi a venit la şcoală cu Dacia 1300

Vloggerul Selly a făcut spectacol la ultima probă de bacalaureat! Şi-a vândut bolidul de lux şi a venit la şcoală cu Dacia 1300

15:12 25.06.2020
0

Selly, vloggerul cu peste 2 milioane de urmăritori a făcut spectacol, azi, la ultima probă de balacaureat. După ce ieri a venit la cea de-a doua probă cu o maşină de peste 70.000 de euro şi a lovit şi bordura cu ea azi a venit cu o Dacie 1300. Adolescentul a trecut de 1 milion de euro venituri, la 18 ani Selly este cel mai cunoscut vlogger din România iar de curând a ajuns la cifra de 2 milioane de urmăritori pe youtube. Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly, care s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012.

Distribuie articol

„E mai greu, dar să ştiţi că se poate! De ce cu Dacia? Am vândut ...bolidul”

Adolescentul renumit în întreaga ţară pentru vlogurile pe care le face de pe urma cărora s-a îmbogăţit spune că aseară a decis să-şi vândă bolidul de lux şi acum vrea să îşi cumpere Dacia 1300. Spune că a fost criticat de mai toată lumea pentru că a venit la bacalaureat cu o maşină care valora 70.000 de euro. Azi a încercat-o pe a unui prieten.

„Au zis aroganţa maximă. Au zic că poate au dreptate şi trebuie să fac o schimbare. Dacă toată lumea mi-a zis cp nu trebuia sp vin cu maşlină de lux la 19 ani, să fac aroganţe, şi dacă 3 oameni îşi zic că eşti beat te duci şi te culci”, spune tânărul.

Dar s-a descurcat cam greu cu Dacia 1300.

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România iar de curând a ajuns la cifra de 2 milioane de urmăritori pe youtube. El susţine bacalaureatul la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti din Craiova, uan dintre cele mai bune unităţi de învăţământ din municipiu.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă