Un fost coleg al suspectului rupe tăcerea: Nu-mi vine să cred ce a putut să ajungă şi cum s-a putut transforma un om de acest fel în nemernicul de azi!

Un fost coleg al suspectului rupe tăcerea: Nu-mi vine să cred ce a putut să ajungă şi cum s-a putut transforma un om de acest fel în nemernicul de azi!

08:06 01.08.2019
0

Un fost coleg al suspectului, coleg de muncă la Spitalul din Caracal, şi-l aminteşte ca un om foarte inteligent care se pricepea la absolut tot. Nu exista o problemă pentru care Gheorghe Dincă să nu găsească rezolvare la locul de muncă.

Distribuie articol

"Ieri seară, după acea postare, am încercat să găsesc unele indicii despre acest om, ceva îmi spunea că îl ştiu şi că am stat chiar de vorba cu el! Noaptea, târziu, am dat de contul unuia dintre fii stabiliţi in Italia şi am văzut poze cu el, de acum câţiva ani! Nu mică mi-a fost mirarea să-mi dau seama că, de fapt, îl ştiu foarte bine pe acest...om!

În anul 1987, după primul examen la facultate, picat cu brio, am decis că trebuie să fac ceva "constructiv", până anul viitor, aşa că am decis să ma angajez la Spitalul Orăşenesc Caracal, ca şi mecanic de întreţinere. Acolo l-am cunoscut (printre alti buni meseriaşi) pe 'nea Gigi, geamgiul!! În scurta vreme, mi-am dat seama că-i un om inteligent, extrem de priceput în mai toate domeniile ce ţin de partea mecanică, dar mai ales un meseriaş în reparaţia de motoare de orice tip. Am mâncat la aceeaşi masă, am spus glume şi încercam să găsim eventuale soluţii la problemele de peste zi.

Avea o statură impunătoare şi intotdeauna avea un zambet în colţul gurii şi o explicaţie pentru orice problema ce ar fi putut interveni! Pur şi simplu, uitându-mă un pic în urmă, nu-mi vine să cred ce a putut să ajungă şi cum s-a putut transforma un om de acest fel în nemernicul de azi!! Nu ştiu ce anume a declanşat în el un comportament de violator, proxenet şi posibil criminal. De aceea, vis a vis de ceea ce relatam mai sus, omul e conştient de ceea ce face, este extrem de inteligent şi face tot posibilul pentru a îngreuna cercetările şi pentru a-i acoperi pe eventualii tovarăşi de reţea!

Prin ceea ce am expus, nu am avut nicidecum gândul de a-l scuza, oarecum, sau de a-i conferi circumstanţe atenuante!! La sfârşitul zilei, orice om trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut! Seară liniştită!, a postat pe o reţea de socializare, Dan Mircea Stoia, fostul coleg al suspectului.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă