Nu i-au mai prelungit mandatul! Victor Maliborschi nu mai este manager la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin

Nu i-au mai prelungit mandatul! Victor Maliborschi nu mai este manager la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin

08:30 09.10.2019
0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat ieri, la o ședință de lucru la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, unde a vrut să se asigure că lucrările de instalare a aparatului RMN primit în urmă cu două săptămâni se derulează așa cum a stabilit, astfel încât, în cel mai scurt timp să poată fi pus în funcțiune, iar pacienții să poată beneficia de investigații medicale performante.

Distribuie articol

“Eu am propus ca termen de finalizare a lucrărilor de instalare și punere în funcțiune, cel mai târziu, data de 1 noiembrie și am cerut echipei de conducere a unității medicale să respecte această dată, din respect pentru pacienții mehedințeni, dar și pentru medici, aceștia din urmă având un real sprijin în investigarea afecțiunilor cu ajutorul acestui aparat performant!”, a spus președintele Aladin Georgescu.

Tot în cadrul vizitei, președintele Consiliului Județean Mehedinți a constatat deficiențe de comunicare între conducerea unității și șefii secțiilor care își desfășoară activitatea în clădirea principală. În concret, domniile lor nu fuseseră informate cu privire la ce presupune implementarea proiectului de reabilitare / recompartimentare / modernizare a clădirii.

“I-am asigurat că pacienții nu vor avea de suferit și nici activitatea medicală nu va fi perturbată. Îi asigur de toată implicarea Consiliului Județean în implementarea tuturor proiectelor pe fonduri europene pe care le avem pentru spital și ne bazăm pe sprijinul domniilor lor.

Totodată, întrucât mandatul fostului manager al Spitalului Județean de Urgență a expirat, îi doresc mult succes noului manager în implementarea proiectelor de modernizare a unității, proiecte cu fonduri europene ale Consiliului Județean Mehedinți, dar și în gestionarea problemelor Spitalului!”, a mai transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă