El este pompierul, aflat în timpul liber, care a ajuns primul la casa în flăcări a părinţilor Emiliei Dorobanţu

El este pompierul, aflat în timpul liber, care a ajuns primul la casa în flăcări a părinţilor Emiliei Dorobanţu

18:34 05.01.2020
0

Un pompier aflat în timpul liber a fost primul care a ajuns la casa părinţilor Emiliei Dorobanţu, distrusă de un incendiu devastator.

Distribuie articol

"Colegul nostru, Marcu Iulian, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a fost printre primele persoane care au acționat la incendiul care avea să distrugă mare parte din etajul locuinței.

Iulian locuiește în comuna Curtișoara, în zona în care s-a produs incendiul, iar când a observat flacările se afla acasă și a acționat din instinct, așa cum orice salvator o face.

Incendiul din comuna Curtișoara s-a produs, cel mai probabil, din cauza supraalimentării cu combustibil a centralei termice, iar dezvoltarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele combustibile depozitate în apropierea centralei.

Iulian, noi îți mulțumim pentru implicare și pentru exemplul pe care l-ai dat și suntem siguri că vecinii tăi se simt mai în siguranță când știu că ești prin zonă ", au scris reprezentanţii ISU Olt pe pagina de socializare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă