El este jandarmul pasionat de arte marțiale

El este jandarmul pasionat de arte marțiale

14:11 24.07.2020
0

De peste 20 de ani, plutonierul adjutant Ion Schintee îmbracă uniforma de jandarm, dar, de când se știe, este pasionat de sport.

Distribuie articol

Gimnastica o practică de la vârsta de 7 ani, mai târziu au urmat luptele greco-romane, iar din anul 1990 a început să practice artele marțiale.

Peste 5 ani, a trecut la artele marțiale de contact, kickboxing, un stil de luptă care consideră că i se potrivește cel mai bine.

"Știind că pregătirea fizică este foarte importantă în domeniul în care își desfășoară activitatea, colegul nostru continuă pasiunea pentru sport și în afara serviciului. Între timp, a devenit instructor specializat în kickboxing, a înființat un club de profil, unde poate să îi pregătească pe cei care doresc să practice acest sport.

În prezent, Clubul Sportiv numără 50 de copii și tineri, care vin aproape zilnic să se inițieze și să se perfecționeze în tainele kickboxing-ului. Cea mai mare bucurie a lui ,,domn profesor” , cum îi spun elevii, o reprezintă rezultatele oglindite în diplomele, medaliile și cupele obținute de ei în urma participării la diferitele concursuri organizate. Iar faptul că elevii lui ajung oameni responsabili în societate îl motivează pe colegul nostru sa-și continue pasiunea pentru artele marțiale, care între timp a devenit un mod de viață.

Plutonierul adjutant Ion Schintee lucrează în cadrul Detașamentului Mobil al Jandarmeriei Mehedinți, are 46 de ani și este tatăl a doi copii", spun reprezentanţii IJJ Mehedinţi.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă