Wow! Știi ce vedetă și-a pregătit bustul pentru a merge la plajă?

Wow! Știi ce vedetă și-a pregătit bustul pentru a merge la plajă?

15:40 06.06.2020
0

Vedetele nu au stat în timpul izolării și s-au îngrijit pentru când vor reveni pe scenă. Odată cu ridicarea interdicțiilor cauzate de epidemia de coronavirus, Au folosit aparatele de gimnastică de acasă iar cei mai îndrăneți vor ieși pe plajă cu o condiție fizică de invidiat.

Distribuie articol

Noile poze ale Antoniei de pe Instagram ne arată cât de fericită este artista în pielea sa. Cu toate că a fost destul de criticată că a recurs la medicul estetician și că și-a pus silicoane, aceasta nu a părut mișcată absolut deloc de părerile răutăcioase, iar ea chiar se bucură foarte tare de cum arată acum. Și nu ezită absolut deloc să și posteze poze sexy pe pagina sa de Instagram.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă