Vâlcea/28 de focare de COVID19

Vâlcea/28 de focare de COVID19

18:40 14.10.2020
0

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 3.259 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Distribuie articol

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 146 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 53 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 86 au forme medii și 7 sunt internate în secția ATI.

La momentul actual, în județ, sunt active 28 de focare SARS-CoV-2, în centre rezidențiale, unități sanitare, la agenti economici și in cadrul instituțiilor publice.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea patru persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 1.915 din cele internate în

unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost

realizate 19.909 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 111 decizii de izolare și 88 de decizii de carantină, în prezent, 880 de persoane fiind în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 641 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă