UNTOLD 2019 | Armin Van Buuren, show incredibil: Este darul meu pentru români!

UNTOLD 2019 | Armin Van Buuren, show incredibil: Este darul meu pentru români!

01:59 03.08.2019
0

Armin van Buuren a făcut un spectacol unic pentru fanii săi din toată lumea la UNTOLD! Unul dintre cei mai buni DJ din lume a stârnit curiozitatea tuturor înainte de show-ul maraton: Show-ul de vineri noapte este ca o finală de Champions League pentru mine!

DJ-ul a reușit unul dintre cele mai apreciate spectacole din cariera sa!

UNTOLD 2019 are loc la Cluj, în perioada 1-4 august. În prima zi a festivalului au fost prezente peste 90.000 de persoane, iar cele patru zile ale evenimentului sunt așteptați peste 360.000 de participanți.

Distribuie articol

Armin van Buuren a promis un show unic la Untold 2019 și s-a ținut de cuvânt. Înainte spectacolului care a durat mai bine de șapte ore a spus: Va fi un show special, cu elemente live, un show unic, pe care îl fac o singură dată, nu îl mai fac nicăieri în altă parte. Am adus o serie de artişti cu mine şi invitaţi surpriză, printre care Alexandra Bădoi. Este darul meu pentru români.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă