Un polițist din Băilești a găsit 1.300 de lire într-un autobuz în care făcea verificări pentru prevenirea răspândirii Covid-19

Un polițist din Băilești a găsit 1.300 de lire într-un autobuz în care făcea verificări pentru prevenirea răspândirii Covid-19

15:27 13.10.2020
0

Un polițist care era în timpul serviciului și desfășura activități de verificare în autobuzul cu pricina, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspandirii virusului Covid 19, împreună cu alți polițisti din cadrul Poliției Municipiului Băilești, un jandarm din cadrul IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani, a observat suma de bani.

Distribuie articol

"Este cazul colegului nostru, polițist în cadrul Poliției Municipiului Băilești, care aflandu-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a găsit o importantă sumă de bani pierdută într-un mijloc de transport în comun, în Băilești.

Polițiștul se afla în timpul serviciului și desfășura activități de verificare a unui autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspandirii virusului Covid 19, împreună cu alți polițisti din cadrul Poliției Municipiului Băilești precum și un jandarm din cadrul IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani.

În autobuz, polițistul a observat o sumă de bani, despre care atât conducătorul auto cât și pasagerii au declarat că nu au cunoștință despre proveniența sa.

Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv suma de 1.300 de lire sterline.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliției Orașului Băilești s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băilești, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă", spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul a fost plăcut surprins să constate că suma de bani pierdută a fost găsită de un polițist și a mulțumit polițiștilor pentru felul în care își fac meseria, intrând totodată în posesia banilor pierduți.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă