Susținere din partea Guvernului Orban pentru mediul de afaceri doljean

Susținere din partea Guvernului Orban pentru mediul de afaceri doljean

14:27 07.02.2020
0

Premierul Ludovic Orban, însoțit de numeroși miniștri ai guvernului, se află vineri la Craiova pentru a efectua o serie de vizite de lucru. Alături de delegația guvernamentală se află și conducerea PNL Dolj în frunte cu președintele Ștefan Stoica, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, senatorul Mario Ovidiu Oprea și deputatul Nicolae Giugea, însoțiți de vicepreședintele regional, deputatul Gigel Știrbu.

Distribuie articol

Programul din prima parte a zilei a cuprins vizitarea fabricii de locomotive Softronic și a fabricii Ford de la Craiova în compania ambasadorului SUA în România E.S Dl. Adrian Zuckerman.

Ulterior premierul Ludovic Orban va face o vizită la Brigada Multinațională de la Craiova, la Compania Avioane Craiova S.A și o vizita pe șantierul centurii ocolitoare a orașului Balș.

Din delegația guvernamentală fac parte ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel-Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae-Bode, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, ministrul Tineretului și Sportului, Marian Ionuț Stroe.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă