Suedezii au umor: Ambasada Suediei promovează turismul pe seama glumelor din Times New Roman

Suedezii au umor: Ambasada Suediei promovează turismul pe seama glumelor din Times New Roman

23:49 05.08.2019
0

Un colaj amuzant al revistei Times New Roman în care sunt prezentate celebra epavă din Costinești lângă un vas de croazieră de lux a stârnit zâmbete și a devebit viral pe Facebook. Dar oamenii cu umor sunt și inteligenți, cum se dovedesc a fi suedezii. Ambasada Suediei are un mesaj pe cât de amuzant, pe atât de eficient pentru a stârni curiozitatea potențialilor turiști: Nu putem confirma ori infirma veridicitatea acestei știri. Dacă vreți totuși să faceți turul orașului Stockholm pe vapor, găsiți mai multe informații aici: https://www.visitstockholm.com/guides/boat-sightseeing/

Distribuie articol

Stockholm este construit pe 14 insule frumoase conectate prin 57 de poduri, putând fi vizitate printr-un tur la bordul unor ambarcatiuni de lux.

Și mesajele sunt pe măsura spectaculozității zonei: Arhipelagul Stockholm poate fi vizitat cu barca de viteză RIB; este rapid, este interesant, este încântător și este foarte frumos! În 5 minute de la plecarea din centrul orașului veți fi în arhipelag, cu aproape 30 000 de insule, peisaje și faună sălbatice incredibile, oriunde veți privi. Și nu există nici un mod mai palpitant de a-l vedea decât cu barca cu viteză RIB! La ieșirea din oraș, veți trece Muzeul Național și faceți o buclă în jurul Djurgården pentru a vedea Parcul de distracții Gröna Lund și Muzeul Vasa. RIB (barca gonflabila rigida) va ridica viteza pe măsură ce lasă în urmă linia de coastă urbană pitorească, pornind spre idilicul Arhipelag din Stockholm cu viteze de pana la 45 de noduri (95 km pe ora)! Cu siguranță acest tur nu este pentru cei slabi!


Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă