Stagiune Estivală la Teatrul Național ”Marin Sorescu”,  în perioada 18 – 30 august

Stagiune Estivală la Teatrul Național ”Marin Sorescu”, în perioada 18 – 30 august

23:17 14.08.2020
0

Teatrul Național ”Marin Sorescu” anunță deschiderea Stagiunii Estivale, prevăzută să aibă loc în perioada 18 – 30 august 2020, interval în care sunt programate 12 evenimente în aer liber, în Grădina TNC.

Spectatorii vor putea vedea 6 spectacole din repertoriul curent al teatrului, care vor avea câte 2 reprezentații, dar și spectacolul INCOGNITO, regia Radu Iacoban și premiera cu public a spectacolului poeticoregrafic de Andrea Gavriliu- OUTFITUL ȘEARPELUI.

Spectacolele sunt programate de la ora 21:30, iar pe data de 28 august, Outfitul Șearpelui va fi transmis și LIVE online în cadrul programului VIDEOFONIA, pentru cei care doresc să îl vadă de acasă.

Distribuie articol

PROGRAM Stagiunea Estivală

18, 19 august - RETROELECTRO, regia Bogdan Georgescu

20, 21 august – NĂPASTA, regia Kincses Elemér

22, 23 august – INCOGNITO, regia Radu Iacoban

25,26 august – 1,2,3...Bebe, regia Alexandru Boureanu și Raluca Păun

27,28 august – OUTFITUL ȘEARPELUI, regia Andrea Gavriliu

29, 30 august – PROFU` DE RELIGIE, regia Bobi Pricop

Detalii complete despre spectacole, pe site : https://tncms.ro/.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau online de pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet. Prețul biletelor este 25 lei (15 lei redus pentru elevi/ studenți/seniori) la Agenția teatrală, și 24 lei pe platforma online.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă