Spitalele din Vânju Mare şi Strehaia au fost trecute în strategia de dezvoltare a judeţului

Spitalele din Vânju Mare şi Strehaia au fost trecute în strategia de dezvoltare a judeţului

12:02 29.11.2019
0

În cadrul ședinței Consiliului Județean Mehedinți de astăzi, s-au luat decizii importante referitoare la proiectele de modernizare a infrastructurii de sănătate din Vânju Mare și Strehaia.

Distribuie articol

Practic, prin votul consilierilor județeni, Spitalul Orășenesc din Vânju Mare, dar și fosta policlinică și Spitalul Orășenesc din Strehaia au fost introduse în Strategia de dezvoltare a județului Mehedinți, pentru perioada 2014-2020.

“Măsura a fost necesară pentru ca noi, Consiliul Județean Mehedinți, să putem investi așa cum ne-am propus, atât pentru modernizarea și dotarea fostului Spital din Vânju Mare, cât și pentru modernizarea fostei Policlinici din Strehaia. De altfel, Spitalul Orășenesc din Strehaia are deja asigurată cea mai mare parte a sumei necesare modernizării prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Consider că sunt obiective foarte importante, închise în 2011, pe care mi-am propus să le redăm celor aproximativ 70 000 locuitori din zona de sud a județului pentru care are adresabilitate Spitalul din Vânju Mare și celor 40 000 de locuitori din zona de est a județului care se pot trata la Spitalul din Strehaia.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă