Secția de box, magnet pentru medalii la ultimele competiții

Secția de box, magnet pentru medalii la ultimele competiții

10:46 15.10.2019
0

Pugilistele și pugiliștii pregătiți de Constantin Cucu și Marcel Sârba s-au arătat într-o formă excelentă la concursurile recente. Încheiat weekendul trecut, Campionatul Național de Box pentru juniori, care a avut loc la Brăila, a adus două medalii pentru reprezentanții clubului, dintre care un titlu național. Danielle Dumitru (+80 kg) a fost de neînvins la categoria sa și a cucerit aurul, acesta fiind pregătit de antrenorul Marcel Sârba.

Distribuie articol

A doua distincție a ajuns la sportivul antrenat de Constantin Cucu, Cosmin Ilie (54 kg) câștigând o medalie de bronz. Înainte de această competiție, fetele au fost cele care și-au împărțit pumni la Eforie Nord în cadrul Campionatului Național de Box Feminin pentru senioare, tineret, junioare și cadete. Aici, numărul medaliilor a fost mult mai mare pentru sportivele de la CSM Craiova, care au însumat 11 distincții, însă niciuna nu a fost de aur. 9 dintre medalii au avut culoarea bronzului, iar două au fost de argint.

Din grupa lui Constantin Cucu, Georgiana Picoiu (69 kg – senioare) a urcat pe a doua treaptă a podiumului, în timp ce Georgiana Avram (64 kg – senioare), Roberta Bărbosu (54 kg – tineret), Alexandra Drăguț (50 kg – junioare), Bianca Țamboi (46 kg – junioare), Dorina Minof (52 kg – junioare), Andreea Odină (56 kg – cadete), Alexandra Mihart (52 kg – cadete) și Riana Cușmereanu (38,5 kg – cadete) s-au situat pe locul trei. Pregătite de Marcel Sârba, Alexandra Filipoiu (38,5 kg – cadete) a ajuns în finala întrecerii, dar a cucerit doar argintul, iar Andreea Smarandache (60 kg – junioare) a mai adăugat o medalie de bronz la colecția delegației clubului.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă