Scandal sexual la Clinica de Hematologie

Scandal sexual la Clinica de Hematologie

14:07 22.03.2021
0

O asistentă de la Hematologie Craiova spune că a fost victima unei tentative de viol. Cel acuzat este asistentul-șef. Mai mult, femeia ar fi declarat că în 2019 asistentul-șef a violat-o. Nu a depus atunci însă plângere la Poliție. Conducerea spitalului face acum anchetă internă.

Distribuie articol

Totul a iesit la iveală după ce, pe 19 martie, femeia a ajuns destul de târziu acasă de la serviciu. După mai multe discuții cu soțul, i-a spus acestuia ca a fost victima unei tentative de viol. Nu a fost vorba însă de agresiune fizica, ci una de natura psihologică.

“În noaptea de 19/20 martie a.c., politisti din cadrul Secției 1 Politie Craiova au fost sesizați, prin intermediul numărului unic de urgentă 112, de un bărbat de 35 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 19 martie, soția sa de 35 de ani, a fost victima unei tentative la infractiunea de viol, faptă comisă de un bărbat de 41 de ani.

Bărbatul acuzat spune că totul este o înscenare şi că nu s-ar fi atins niciodată se asistentă.

„Este o răzbunare din partea unei colege care nu nu înţeleg de ce a făcut asta. Sunt bulversat, sunt traumatizat. Au fost nişte polemici legate de serviciu, dar mă rog, nu pot sp înţeleg. Nu m-am atins de ea”, spune Ionuţ Anghel, asistentul şef acuzat.

Conducerea spitalului a fost anunţată de acest incident chiar de asistenta medicală care a povestit drama prin care trece. Acum este o anchetă internă şi dacă se va dovedi la final că fapta este adevărată, atunci aistentul şef riscă să rămână fără locul de muncă.

Asistenta medicală a refuzat să comenteze incidentul. Asistentul şef nu este la prima abatere. În 2017 a fost sancţionat, după ce doi pacienţi au murit din cauza unor transfuzii greşite.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă