Ghicești vedeta? Greu de recunoscut după 22 de ani de la un succes strălucitor

Ghicești vedeta? Greu de recunoscut după 22 de ani de la un succes strălucitor

01:20 03.08.2019
0

Se spune că timpul nu iartă, mai ales ân cazul starurilor de cineva pe care efortul, ritmul de viață sau accidente biografice le transformă. Puține vedete reușesc să-și păstreze de-a lungul carierei stilul și farmecul tinereții. Dar cine este această vedetă mondială a filmului?

Distribuie articol

Kate Winslet este greu de recunoscut după succesul cu Titanic, unde a avut rolul feminin principal. Anii au trecut, 22 la număr, iar schimbările sunt dramatice pentru Kate. Mai multe kilograme, riduri, traume și o prezență publică lipsită de strălucire. Kate a devenit faimoasă în lumea întreagă în 1997, după lansarea filmului Titanic, pentru care a primit Oscarul.

Deși a jucat multe personaje de-a lungul carierei, probabil este cel mai bine cunoscută pentru performanțe ca Juliet Hulme în Heavenly Creatures (1994), Rose DeWitt Bukater în filmul Titanic (1997), și Clementine Kruczynski în Strălucirea eternă a minții neprihănite (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) (2004).

Este câștigătoare a unui premiu BAFTA și Grammy. A câștigat un Premiu Oscar pentru Cea mai bună actriță, în 2009 pentru rolul Hanna Shmitz din filmul Cititorul (The Reader), și a fost nominalizată de alte cinci ori. La vârsta de 22 de ani, ea a doborât recordul ca fiind cea mai tânără persoană care a primit două nominalizări la Oscar, iar în prezent este cea mai tânără persoană care a primit 5 nominalizări.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă