Rareș Bogdan, într-o postură SURPRINZĂTOARE, cu un mesaj pentru membrii Fan grup RB

Rareș Bogdan, într-o postură SURPRINZĂTOARE, cu un mesaj pentru membrii Fan grup RB

23:58 21.11.2020
0

Sutelor de mii de susținători de pe Fan grupului Rareș Bogdan le-a fost transmis un mesaj inedit, de suflet, chiar de către popularul politiain PNL. Rareș Bogdan le-a mulțumit celor care transmit mesaje pe grupul format pe Fecebook și-i asigură că proiectele liberale de reformare a sociatății vor fi transpuse în realitate în timpul guvernării PNL care, după votul din 6 decembrie 2020, se va putea realiza fără a i se putea opune PSD. Într-o imagine surprinzătoare, alături de vechiul său prieten Oreste, Rareș Bogdan pare un staroste care se pregătește de marea confruntare cu adversarul de stânga și își asumă angajamentul de a nu-și abandona principiile care l-au ajutat să ajungă la vârful politicii, în conducerea PNL și lider al europarlamentarilor liberali.

Distribuie articol

Vreau să le mulțumesc prietenilor din „Fan grup Rareș Bogdan” pentru mesajele de încurajare și susținere! EXACT acum 2 ani, când ați înființat grupul, descoperit din întâmplare de Florina, soția mea, mi-ați făcut o surpriză plăcută exact când mă aflam într-un moment greu și luptam să apăr libertatea de exprimare a colegilor mei jurnaliști.

Oameni buni, voi sunteți unul dintre motivele pentru care nu îmi abandonez convingerile și drumul! Inima voastră mare îmi dă puterea de a lupta pentru țara din vis, în care oamenii cinstiți, harnici și demni sunt solidari pentru destinul nostru național! Țara din vis este aproape de a deveni realitate de zi cu zi, dacă avem cu toții înțelepciunea să ne mobilizăm. Cu o majoritate solidă, putem schimba legile strâmbe care i-au adus pe mulți români la disperare și i-au forțat să-și încerce norocul în lumi îndepărtate de vatra părintească. Dumnezeu să binecuvânteze România!

P.S. Lupta pentru pensiile speciale nu s-a încheiat. Am spus, în campania electorală pentru europarlamentare, că PNL este obligat să anuleze acest privilegiu în 30 de zile de la preluarea guvernării. N-au fost 30, cu 64. Pe 28 ianuarie, legea inițiată de PNL a fost votată. Inclusiv de PSD și ALDE, cărora le-a fost frică de români. Apoi, și-au pus acoliții să o atace la CCR. Ceea ce a urmat, știți! CCR a decis că este neconstituțională, deși unii judecători ar trebui să se considere că se află în conflict de interese… …Nu de ticăloșie duce țara lipsă, însă.

Dar nu am abandonat! PNL a propus și adoptat impozitarea lor masivă. Legea a fost atacată din nou la CCR, iar termenul a fost fixat DUPĂ alegerile parlamentare.

Unii spun că nu trebuia să vorbesc de pensiile speciale, dacă exista riscul ca acestă nedreptate să nu fie corectată. Ei bine, cred că greșesc. Dacă abandonăm lupta, în orice domeniu, numai pe motiv că este grea, nu merităm nici o ceapă degerată. Lupta e o datorie de onoare, nu o șmecherie! Eu nu abandonez lupta pentru pulverizarea pensiilor speciale! Așa să-mi ajute Dumenzeu!


Sursa: Rareș Bogdan facebook
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă