PSD dă noi PENSII SPECIALE. La adăpostul epidemiei de coronavirus, Iordache, Nicolicea și Serban Nicolae au dat lovitura în Senat

PSD dă noi PENSII SPECIALE. La adăpostul epidemiei de coronavirus, Iordache, Nicolicea și Serban Nicolae au dat lovitura în Senat

12:16 26.04.2020
0

În timp ce majoritatea populației suferă din cauza restricțiilor impuse pentru combaterea epidemiei de coronavirus, PSD își pregătește terenul pentru o revenire în forță prin fidelizarea unor bugetari. Deputatul Ana Birchall atrage atenția că un proiect de lege initiat de Florin Iordache (PSD) prin care se acordă pensii speciale și funcționarilor parlamentari este pe cale să fie supus votului în Camera Deputaților. În Senat, proiectul a fost deja adoptat tacit.

Proietul de lege „pentru completarea Legii nr.7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar” a fost depus de celebrii pesedisti Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Serban Nicolae.

Distribuie articol

Informația a fost făcută publică de Ana Birchall pe contul său de facebook: „Iordache, alias Alta Intrebare, strikes again cu acest proiect de lege adoptat tacit de Senat si aflat la Camera Deputatilor, camera decizionala. Sper ca in comisii si la vot in plen sa primeasca raport si vot negativ”.

Potrivit aktual24.ro, cel mai bine platit functionar din Parlament este Secretarul General. Daca legea va fi adoptata, el va primi o pensie speciala de 16.000 lei. Chiar si soferii parlamentari ar putea beneficia de pensii speciale. Un sofer angajat la Camera Deputatilor va avea o pensie speciala de peste 3.700 lei, in conditiile in care astazi castiga putin peste 3.400 lei.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă