Se poate și în Dolj! Primarul Dorel Mitulețu a anunțat o investiție de 18,5 milioane lei la Ciupercenii Vechi

Se poate și în Dolj! Primarul Dorel Mitulețu a anunțat o investiție de 18,5 milioane lei la Ciupercenii Vechi

11:48 25.07.2022
0

Cea mai mare investiție din istoria satului Ciupercenii vechi, localitate care aparține administrativ de Calafat, va fi realizată în scurt timp și va transforma radical viața locuitorilor. O investiție majoră, peste 18,5 milioane lei, a fost anunțată de către Dorel Mitulețu, primarul Municipiului Calafat. Lucrările vor viza infrastructura de canalizare și asfaltare a tuturor străzilor. Primarul Mitulețu a dat detaliile într-o postare pe pagina sa de pe rețelele de scoializare, anunțând că promisiunile sale vor fi îndeplinite și în asezările Basarabi și Golenți. Liberalul este primul primar care reusește să atragă fonduri publice pentru investiții majore în Calafat, capitol la care predecesorii săi au eșuat sau nici nu au încercat să-și onoreze promisiunile electorale.

Distribuie articol

Dorel Mitulețu, primar al Municipiului Calafat:

Dragi calafeteni,

Mă adresez azi în special locuitorilor din satul Ciupercenii Vechi, pentru a le aduce la cunoștință o veste mult așteptată.

În urma demersurilor efectuate, a fost aprobată de către guvern cea mai mare investiție din istoria acestui sat, respectiv asfaltarea și modernizarea tuturor străzilor satului Ciupercenii Vechi.

Valoarea investiției este de 18.500.000 lei, iar după finalizarea lucrărilor, locuitorii vor avea condiții civilizate de trai și un confort sporit.

Aceasta este o recunoaștere a faptului că satul Ciupercenii Vechi merita să beneficieze de modernizarea infrastructurii rutiere, având în vedere că aici locuiesc foarte multe familii, acest sat putând fi considerat un adevărat cartier al municipiului Calafat.

Aveți încredere că și satele Basarabi și Golenți vor beneficia de astfel de lucrări în viitor, dar numai după ce se vor finaliza lucrările efectuate în prezent de Compania de Apă Oltenia.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă