Primarul PSD din Calopăr - Dolj, amendat pentru mitingul electoral la care s-au încălcat regulile sanitare

Primarul PSD din Calopăr - Dolj, amendat pentru mitingul electoral la care s-au încălcat regulile sanitare

12:14 27.08.2020
0

Primarul PSD al comunei doljene Calopăr a fost amendat de poliţie cu suma de 3.000 de lei după ce, în urmă cu câteva zile, a organizat un miting electoral fără a asigura respectarea regulilor impuse de autorităţi pentru combaterea coronavirusului, informează IPJ Dolj.

Poliţiştii s-au sesizat după ce, pe Facebook, au apărut imagini în care se putea vedea cum sute de persoane stăteau prea aproape unii de alţii, unii dintre ei nepurtând măşti sau purtându-le sub bărbie.

Distribuie articol

Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj: Poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea au sancţionat contravenţional conform art. 65, lit. j din Lg. 55/2020, cu amendă în valoare de 3.000 lei, un bărbat de 63 ani, din comuna Calopăr, care nu a respectat interdicţiile stabilite, organizând în ziua de 22 august, o întrunire cu cetăţenii în spaţiu deschis în comuna Calopăr.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă