Primăria Craiova a intrat cu stângul în 2020: pagube majore după ce un autobuz RAT  a ars ca o torță

Primăria Craiova a intrat cu stângul în 2020: pagube majore după ce un autobuz RAT a ars ca o torță

14:34 01.01.2020
0

La ora 12.50, luni, un autobuz care circula pe strada Amaradia, cu aproximativ 20 m înainte de stație a luat foc. Imediat ce a ajuns în stație, autobuzul a oprit, iar cei 8 pasageri au coborât fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, o persoană sunând la 112. În tot acest timp șoferul a acționat cu stingătorul în partea din spate a mijlocului de transport. La fata locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă şi o ambulanță S.M.U.R.D., se arată într-un comunicat al ISU Dolj.

Primăria Craiova și primarul Mihail Genoiu nu au făcut comentarii și nici nu au informat cetățenii asupra incidentului petrecut într-o zonă extrem de circulată din municiupiu.

Două imobile învecinate au fost grav afectate, unul dintre acestea rămânând fără acoperișul care a ars aproape în întregime. Proprietarii nu au fost vizitați de către primarul sau alte oficialități.

Distribuie articol

Din cauza temperaturii și a flăcărilor, incendiul s-a propagat la cele două casele de locuit din aproprierea stației de autobuz. În urma incendiului a ars la prima proprietate acoperișul casei confecționat din scândură cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilier, electrocasnice și materiale textile, s-a degradant tabla de pe acoperișul casei, tavanul, pereții și pardoseala din cele două încăperi, la cea dea doua proprietate a ars acoperișul casei confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 4 mp. şi autobuzul în totalitate. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la autobuz.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă