Primă dublă la Sepsi pentru victoria cu FCSB: câte 1.800 de euro

Primă dublă la Sepsi pentru victoria cu FCSB: câte 1.800 de euro

14:25 26.04.2021
0

Victoria cu FCSB (1-2) i-a bucurat atât de mult pe cei de la Sepsi încât au decis să plătească o primă dublă pentru cele trei puncte obţinute în jocul disputat la Giurgiu. Jucătorii lui Sepsi iau 300 de euro la egal şi 900 la victorie, potrivit digisport.ro

Distribuie articol

\"La noi jucătorii nu au această grijă. Ei ştiu că promisiunile se onorează şi nu cred că i-a interesat prea mult prima pe care urmau să joace cu FCSB. Cred că le-am transmis să câştige pentru că o să fie bine\", a explicat pentru Digi Sport Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Cum covăsnenii au decis ca primele pentru acest joc să fie duble, staff-ul tehnic urmează să facă listele cu câte 1.800 de euro pentru jucătorii titulari şi pentru cei care au intrat pe parcursul jocului. De asemenea, o parte din sumă le va reveni şi fotbaliştilor care au făcut deplasarea la Giurgiu, dar nu au apucat să joace.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă