Preotul din Caracal, surprins de ziua lui, de enoriaşi

Preotul din Caracal, surprins de ziua lui, de enoriaşi

13:45 28.06.2019
0

Părintele Doru Iagăru a avut parte de un şir de suprize după ce a împlinit 50 de ani de activitate. Primarul din Caracal i-a dăruit o diplomă de merit, iar enoriaşii i-au făcut pancarde cu poze din toate acţiunile caritabile pe care preotul le-a făcut pentru întreaga comunitate.

Distribuie articol

Preotul Ion Iagăru este iubit de toată lume. Este preotul care slujește la biserica aflată în curtea Spitalului Municipal Caracal, din județul Olt, este un adevărat campion la acte de caritate. A construit case pentru nevoiași, a organizat tabere gratuite pentru copii ce provin din familii sărace și a renovat mai multe secții ale spitalului din Caracal. Iar pentru cei mici este o plăcere să meargă la slujbă în fiecare duminică, pentru că primesc prăjituri. Toate aceste acţiuni au fost imortalizate în câteva pancarde pe care enoriaşii le-au pregătit special pentru ziua în care preotul a împlinit 50 de ani de activitate.

„Voi sunteţi de fapt, cadoul meu, oameni minunaţi! Vă mulţumesc şi vă iubesc!”, le-a transmis preotul enoriaşilor.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă