Prefectul judeţului Mehedinţi şi-a dat demisia! Candidează la CJ

Prefectul judeţului Mehedinţi şi-a dat demisia! Candidează la CJ

15:17 07.08.2020
0

Prefectul judeţului Mehedinţi şi-a dat demisia! Acesta a anunţat că o să candideze la Consiliul Judeţean Mehedinţi, pentru funcţia de preşedinte.

Distribuie articol

"Vreau să vă spun că am solicitat încetarea exercitării funcției publice de prefect al județului Mehedinți, pentru că am decis să candidez pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți.

Este pentru prima dată când voi candida pentru o funcție aleasă de demnitate publică, importantă pentru județul nostru, iar propunerea pe care am primit-o din partea Partidului Național Liberal mă onorează.

Cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă județul Mehedinți, probleme care trenează de mulți ani și care în ultimii opt ani, sub administrația PSD, s-au agravat.

Mehedințenii merită să aibă un preşedinte de Consiliu Judeţean care să le apere interesele și să pună în practică proiecte majore pentru reclădirea acestui județ", a postat Cristinel Pavel pe pagina de socializare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă