Predarea comenzii la Comandamentul Brigăzii Multinaționale Sud-Est

Predarea comenzii la Comandamentul Brigăzii Multinaționale Sud-Est

20:15 16.06.2020
0

Generalul de brigadă Cristian DAN, a predat astăzi, 16 iunie, funcția de Comandant al Brigăzii Multinaționale Sud-Est colonelului Claudiu TAMAȘ, in prezența Șefului Statului Major al Forțelor Terestre, general maior Iulian BERDILĂ.

Distribuie articol

Personalul brigăzii îi urează generalului de brigadă Cristian DAN mult succes în funcția de Comandant al Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est și îi mulțumește pentru devotamentul și profesionalismul de care a dat dovadă încă de la înființarea acestei structuri.

Generalul de brigadă Cristian DAN a fost numit locțiitorul comandantului Brigăzii Multinaționale Sud-Est pe 15 mai 2017, iar pe data de 3 august a preluat comanda structurii. La data de 1 decembrie 2018 a fost promovat la gradul de general de brigadă, anul în care în calitate de comandant al Brigăzii Multinaționale Sud-Est a condus Exercițiul Multinațional SCORPIONS FURY 2018, exercițiul de certificare al comandamentului NATO.

Cu o experiență în domeniul militar de peste 25 de ani, colonelul Claudiu TAMAȘ a fost comandantul Batalionului 20 Infanterie “DOLJ” în perioada 2017-2020 și începând cu 8 mai anul curent, a fost avansat la gradul de colonel și numit în funcția de locțiitor al comandantului Brigăzii Multinaționale Sud-Est.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă