Poliţistul salvator! Aflat în timpul liber, omul legii a reuşit să salveze mai multe bunuri dintr-un incendiu

Poliţistul salvator! Aflat în timpul liber, omul legii a reuşit să salveze mai multe bunuri dintr-un incendiu

08:06 03.08.2020
0

Ieri, în comuna Vârvorul de Jos, sat Dobromira, a izbucnit un incendiu puternic la anexele unei gospodării.

Polițistul Rujan George, din cadrul SRPT Craiova, aflat în timpul liber, a observat incendiul în desfășurare, iar după ce a intrat în anexele care ardeau pentru a se asigura că nu există victime, a oprit curentul electric, apoi a mobilizat cetățenii de la fața locului pentru a interveni și a diminua pagubele produse de incendiu și de asemenea pentru a stopa extinderea incendiului la locuințele învecinate. S-a intervenit cu găleți cu apă și furci, reușindu-se oprirea extinderii incendiului, astfel că în momentul în care echipajele de pompieri au intervenit la fața locului incendiul era aproape stins, aceștia acționând pentru a se asigura că nu există riscul de a se aprinde ulterior.

Distribuie articol

"În urma încendiului au ars aproximativ 75 mp din acoperișul anexei gospodărești confecționat din lemn, mobilier și materiale textile, cât și 50 de mp din acoperișul anexei gospodărești aparținând locuinței învecinate.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, spun reprezentanții ISU Dolj.

Cu siguranță pagubele ar fi fost mult mai mari, atât la gospodăria la care încendiul a izbucnit, cât și la gospodăriile învecinate, dacă polițistul Rujan George nu ar fi intervenit prompt, împreună cu celelalte persoane de la fața locului, pentru lichidarea incendiului.

Polițist 24 ore din 24, om înainte de toate, FELICITĂRI RUJAN GEORGE!", au postat membrii Europol pe pagina de socializare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă