Poliţiştii din Caracal, din nou, în alertă! Un elev a dispărut din internat

Poliţiştii din Caracal, din nou, în alertă! Un elev a dispărut din internat

17:20 26.09.2019
0

Polițiștii din Olt caută un tânăr, de 16 ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, care, a plecat din internatul colegiului, al cărui elev era, și nu au revenit până în prezent. Persoanele, care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Distribuie articol

Azi, 26 septembrie a.c., un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinație necunoscută.

Din primele verificări, se pare că la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 7.20 minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler  albastru și a plecat din incinta internatului.

Semnalmente: 1,70 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică.

În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, hanorac culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare a tânărului.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă