Poliţiştii bătuţi de un clan de rromi din Vâlcea au fost avandaţi în grad

Poliţiştii bătuţi de un clan de rromi din Vâlcea au fost avandaţi în grad

11:56 01.12.2019
0

Cei doi agenţi de poliţie agresaţi în timpul unei misiuni în comuna Prundeni au fost avansaţi în grad, în cadrul unei şedinţe festive organizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea cu ocazia Zilei Naţionale a Românei.

Distribuie articol

Doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni din Vâlcea au fost agresaţi, în data de 20 noiembrie, de un şofer care nu a vrut să oprească în trafic, dar şi de rudele acestuia.

În jurul orei 01:00, polițiștii se aflau în misiune pe Drumul Național 64. Oamenii legii au semnalizat unei autoutilitare să oprească, moment în care șoferul acesteia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autoutilitarei, aceștia trăgând nouă focuri de armă în plan vertical, în vederea determinării conducătorului auto să oprească, lucru pe care acesta nu l-a făcut, precizează reprezentanții IPJ Vâlcea.

În cele din urmă, autoutilitara a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar, în timp ce polițiștii s-au deplasat către autoturism, au fost agresați de către șofer și alte persoane aflate la fața locului. Imediat, în sprijinul polițiștilor a sosit un alt echipaj din cadrul Poliției Municipiul Drăgășani. Cei doi polițiști au fost transportați ulterior la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, a precizat că avansarea celor trei poliţişti a fost făcută prin decizia inspectorului şef al IPJ Vâlcea, cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, ei fiind astfel recompensaţi pentru activitatea profesională din acea noapte.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă