Orban, vizită-surpriză pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești. Vești excelente pentru olteni!

Orban, vizită-surpriză pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești. Vești excelente pentru olteni!

21:57 28.11.2020
0

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a anunțat că l-a însoțit pe premierul Ludovic Orban în vizita pe care șeful guvernului a făcut-o pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești, sâmbătă după-amiază. Lucrările se derulează într-un ritm excelent, iar podul de peste Olt a prins contur!

Ștefan Stoica a anunțat pe rețelele de socializare că a făcut o vizită pe traseul drumului expres Craiova-Pitești, împreună cu premierul Ludovic Orban, deputatul Gigel Știrbu și reprezentanți ai constructorului și ai autorităților. Lucrările continuă într-un ritm accelerat, putându-se observa cu ochiul liber că guvernul PNL s-a ținut de cuvânt, iar drumul expres este deja în fază avansată!

Distribuie articol

Ludovic Orban: Am efectuat astăzi o vizită de lucru pe șantierul Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești. Am fost bucuros să constat că stadiul lucrărilor este foarte avansat și că în curând se va putea circula în condiții excelente. Sunt optimist că lucrările vor putea fi finalizate în termenul și la standardele prevăzute în contract.

Guvernul pe care îl conduc a făcut o prioritate din investițiile în lucrări majore de infrastructură chiar și într-o perioadă de criză.

Planurile noastre pentru vremurile mai bune care vor urma pandemiei sunt cu atât mai ambițioase.

Programul de guvernare al PNL stabilește ca obiectiv prioritar construcția a nu mai puțin de 970 kilometri de autostrăzi și drumuri expres până în anul 2024.

Vom uni provinciile istorice ale României cu drumuri și căi ferate moderne și nu vom lăsa nicio regiune în urmă. Investițiile în infrastructura de transport sunt un motor pentru dezvoltarea echilibrată a tuturor zonelor țării.


Sursa: Ludovic Orban
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă