Omul potrivit... la locul și la momentul potrivit! / Salvaţi de un pompier aflat în timpul liber

Omul potrivit... la locul și la momentul potrivit! / Salvaţi de un pompier aflat în timpul liber

08:46 17.08.2019
0

Victor Radu, plutonier major în cadrul ISU OLT, este un erou. În timp ce se afla în timpul liber, în zona blocului în care locuiește, din municipiul Slatina, strada Cireașov, când a auzit un zgomot puternic.

Distribuie articol

Nu a stat niciun moment pe gânduri și s-a îndreptat spre zona respectivă, fiind astfel prima persoană care a acționat la accidentul rutier în care au fost implicate un TIR și un autoturism.

Având experiența numeroaselor misiuni executate pe echipajul SMURD, Victor a evaluat toate cele cinci persoane implicate în accident și a anunțat evenimentul la Numărul Unic 112.

Până la sosirea echipajelor SMURD și SAJ, acesta a asistat victimele, acordând o atenție deosebită unei gravide și unei minore, ambele din autoturism.

Toate victimele au fost asistate la fața locului de echipajele medicale și, din fericire, nicio persoană nu a necesitat transportul la spital.

Plutonier major RADU Victor nu este la prima \"ispravă\" de acest gen, el fiind cunoscut ca un profesionist, un om dedicat meseriei de salvator și un exemplu de spirit civic.

"Felicitări, Victor! Suntem mândri de tine și avem convingerea că o să acționezi la fel în orice împrejurare!", este mesajul colegilor pentru Victor.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă