Nunta de Argint, sărbătorită la Palatul Elisabeta. 25 de ani de căsătorie a Majestății Sale Custodele Coroanei și a Principelui Consort

Nunta de Argint, sărbătorită la Palatul Elisabeta. 25 de ani de căsătorie a Majestății Sale Custodele Coroanei și a Principelui Consort

09:16 28.09.2021
0

Seara Palatului Elisabeta dedicată sărbătoririi Nunții de Argint a Custodelui Coroanei și a Principelui Radu a avut loc luni, 27 septembrie 2021, în prezența unui mare număr de invitați. În aceeași seară a fost prezentat participanților noul volum apărut la Curtea Veche Publishing, “Nunta de Argint”, o incursiune în istoria și prezentul Casei Regale a României, prin prisma celor patru nunți de argint care au avut loc, de 150 de ani încoace, în familie.

Au fost alături de cuplul regal Altețele Lor Regale Principesa Sofia și Principesa Maria, precum și personalități carea fost prezente la nunta de la Lausanne, în ziua de 21 septembrie 1996.

Au onorat cu prezența personalități din viața culturală și artistică, din mediul politic și din mediul de afaceri, jurnaliști, membri ai Corpului Diplomatic acreditat în România, ofițeri din Armata României, sportivi olimpici și paralimpici, reprezentanți ai organizațiilor și instituțiilor care poartă nume regal sau care au Înalt Patronaj Regal, furnizori regali și colaboratori de lungă durată ai Casei Majestății Sale. Alături de invitații din Capitală, au fost prezente personalități de la Chișinău, Arad, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova, Bacău, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu.

Corul Regal a fost invitat să susțină un scurt recital.

Distribuie articol

Curtea Veche Publishing a adus iubitorilor de carte “Nunta de Argint”, cu ocazia aniversării 25 de ani de căsătorie a Majestății Sale Custodele Coroanei și a Principelui Consort.

Volumul este consacrat celor patru cupluri regale române care au sărbătorit nunta de argint: Regele Carol I și Regina Elisabeta, Regele Ferdinand și Regina Maria, Regele Mihai și Regina Ana, precum și cuplul regal actual.

Volumul poate fi cumpărat online la eMAG, Librărie.Net, Libris.Ro, Curtea Veche Publishing, Cărturești.Ro, și este disponibil în librăriile din țară.


Sursa: romaniaregala.ro
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă