Nu se mai eliberează diplome la Universitatea din Craiova

Nu se mai eliberează diplome la Universitatea din Craiova

08:08 13.03.2020
0

În perioada 13-31 martie 2020, se suspendă eliberarea actelor de studii (diplome de licență, diplome de master, diplome de doctor, diplome de absolvire, certificate de absolvire a anului pregătitor, certificate de acordare a gradelor didactice, certificate de absolvire a Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, diplome de conversie profesională, certificate de atestare a competențelor profesionale, diplome de studii postuniversitare de specializare, adeverințe de autentificare a actelor de studii etc.), ca urmare a măsurilor adoptate de conducerea Universității din Craiova, prin care se interzice accesul tuturor persoanelor, cu excepția angajaților Universității din Craiova, în spațiile de învățământ și administrative ale universității.

Distribuie articol

Orice informație utilă legată de eliberarea actelor menționate mai sus, poate fi solicitată la numerele de telefon 0251417108, 0251419015 sau la adresa de e-mail: acte.studii@ucv.ro.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă