Mihai Firică: Unde se află salvarea noastră ca Națiune, unde sunt adevărul, credința și iubirea pentru români

Mihai Firică: Unde se află salvarea noastră ca Națiune, unde sunt adevărul, credința și iubirea pentru români

18:08 12.08.2019
0

Dragii mei,

nu voi obosi să vă arăt că deasupra tuturor, ...politicieni, dregători, șmecheri, analfabeți funcționali și nefuncționali, curve și intelectuali rasați, academicieni și slugi puse să conducă instituții esențiale pentru România, pești, infractori de toate culorile politice, agramați și creatori de valoare mondială, militari sau cartofori din poliție, procurori și judecători care dorm cu arginții sub pernă, vizionari și guvernanți care ne duc în prăpastie, inocenți sau criminali, popi farisei sau apărători ai credinței cu prețul vieții, neica nimeni sau iluștrii dascăli modelatori de generații, sau oricine puteți include în această listă... se află o autoritate morală, legitimată de Bunul Dumnezeu și Istoria României, dincolo de pasiuni și interese vremelnice.

Distribuie articol

În ultimele zile, înmărmurit de grozăvia petrecută la Caracal, știind că de prea mulți ani ticăloșii îngrozitoare sunt tolerate de autorități incapabile și scufundate în complicități toxice, m-am întrebat ce ar fi spus Regele Mihai I despre toate acestea.

Mesajul Majestății Sale Margareta arată echilibru, calea spre îndreptare, solidaritate și măsurile concrete de a ne apăra și de a ne ridica din genunchi. Asta ar fi spus Regele nostru. Cumpăniți și puneți în balanță ceea ce ați aflat de multe zile, vedeți cum s-au comportat vremelnicii zilei și unde se află salvarea noastră ca Națiune, unde sunt adevărul, credința și iubirea pentru români.

Mulțumesc, Majestatea Voastră!

NIHIL SINE DEO


Sursa: Mesajul Majestății sale Margareta a României
Mihai Firică

Mihai Firică

director PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Servicii de sanatte si securitate in munca - Servicii profesionale de sanatate si securitate in munca.
Categorii

ConectareCont nouResetare parolă