Masca obligatorie în judeţul Gorj! Se fac controale

Masca obligatorie în judeţul Gorj! Se fac controale

17:40 01.08.2020
0

Polițiștii locali au desfășurat activități de informare a cetățenilor, cu privire noile măsuri stabilite de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj.

Astfel, potrivit Hotărârii nr. 12 din 31.07.2020 a C.J.S.U. Gorj, începând cu data de 01.08.2020, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecţie și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente în următoarele spații publice deschise:

Distribuie articol

-piețe

-parcare piețe

-stații mijloace de transport în comun

-zone de promenadă – zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu.

Sunt exceptate de la măsura obligativităţii purtării măştilor de protecţie în zonele menţionate, următoarele categorii de persoane:

- persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditate crescută

- copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

Totodată, începând cu data de 01 august 2020, se suspendă organizarea de târguri/bâlciuri cu ocazia sărbătorilor religioase.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă