Mărșăluitoarele au ocupat podiumul la Campionatul Național

Mărșăluitoarele au ocupat podiumul la Campionatul Național

10:05 13.11.2019
0

Noi medalii și pentru secția de atletism. De aceasta dată, protagonistele performanței au fost sportivele care practică proba de marș.

Distribuie articol

Acestea au participat cu brio la Campionatul Național de Marș de seniori și tineret care a avut loc la București și au adus acasă trei distincții. Diana Lătărețu a obținut singura medalie în clasamentul individual, cucerind argintul la categoria tineret după o cursă încheiată în 53 de minute și 53 de secunde. Echipa formată din Diana Lătărețu,

Speranța Costea și Otilia Segărceanu a adjudecat celelalte două medalii ale clubului CSM Craiova la această competiție. Fetele s-au clasat pe primul loc în ierarhia de tineret și pe poziția a treia în cea de senioare. Sportivele sunt pregătite de antrenoarea Gabriela Ustabacieff. În cadrul probei feminine de marș, distanța parcursă la această întrecere a fost de 10 kilometri.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă