Manager Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova : Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital..

Manager Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova : Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital..

13:52 30.03.2021
0

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Laureníu Ivanovici, a postat un mesaj cutremurătpr pe reţelele de socializare, după protestele de amploare de aseară din Bănie, unde peste 1.000 de oameni au ieşit pe stradă.

Distribuie articol

"Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital... unii vor scăpa ușor, alții nu... unii vor ajunge în ATI, alții vor alege să se trateze acasă... unii vor supraviețui, alții, nu... (pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic)... unii vor înțelege că era bine sa poarte masca... alții nu vor înțelege nici atunci... unii vor afla că există COVID, alții nu... Cam asta este... Până atunci, purtați masca de protecție... o sa ne fie mai bine! Tuturor!", este mesajul managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Laurenţiu Ivanovici. Acesta a postat şi câteva fotografii cu bolnavii din terapie intensivă, care se luptă să trăiască.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă