Maestrul Dan Bozgan le-a cântat copiilor de la Secția de oncopediatrie a Spitalului Județean Craiova

Maestrul Dan Bozgan le-a cântat copiilor de la Secția de oncopediatrie a Spitalului Județean Craiova

00:17 17.01.2020
0

Surprize pentru micuții pacienți internați în Secția de oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, care au primit vizita cunoscutului violonist Dan Bozgan în cadrul unei acțiuni caritabile. Duminică, maestrul Dan Bozgan a venit în mijlocul copiilor pentru a le cânta și de a le oferite câteva momente în care să țină în mână o vioară. Prin inedita acțiune caritabilă au fost oferite alimente și surprize copiilor suferinzi de cancer, muzica însoțind generozitatea donatorilor și a artistului. Darurile au fost oferite de părintele Daniel Petrescu, cel care a coordonat acțiunea de colectare a donațiilor, precum și de voluntari. Tânăra violonista Camelia Călinescu a fost alături de îndrumătorul său la această acțiune caritabilă.

Distribuie articol

Pr. Marcel Răduț Seliște, preotul Spitalului Județean de Urgență Craiova: Bunul meu prieten și coleg pe cărările muzicii, maestrul Dan Bozgan, cel mai talentat și cunoscut violonist al Olteniei, împreună cu fratele meu de slujire, părintele Daniel Petrescu, i-au vizitat duminică, 12 ianuarie 2020, pe copiii din Secția de Oncopediatrie a Spitalului Județean, locul unde slujesc lui Dumnezeu.

Maestrul Dan Bozgan le-a oferit micuților, vreme de câteva ore, lecții de vioară pentru a-i ajuta să cunoască acest minunat instrument muzical, precum și un extraordinar recital de măiestrie violonistică, picături de veșnicie izvorâte din sunetele de vioară care au adus pacea pe chipul copiilor bolnavi și lacrimi în ochii noștri și ai părinților...

La finalul vizitei, copiii din Oncopediatrie, precum și copii din Secțiile Pediatrie 1 și 2, au primit, din partea maestrului Dan Bozgan, a părintelui Daniel Petrescu și a grupului meu de voluntari, pachete cu alimente, dulciuri și rechizite școlare.

Îi mulțumesc maestrului Dan Bozgan pentru lumina pe care a dăruit-o copiilor și ridic rugăciune la Dumnezeu pentru ca nedreptatea aruncată asupra lui de slujitorii întunericului să fie risipită de Lumina Dreptății Dumnezeiești!


Sursa: Pr. Marcel Radut Seliște FB
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă