Liberalul Daniel Cîrjan, contre cu primarul PSD al Severinului pentru eliminarea birului pe apa meteorică

Liberalul Daniel Cîrjan, contre cu primarul PSD al Severinului pentru eliminarea birului pe apa meteorică

22:58 24.01.2020
0

În încercarea de a-i proteja pe cetățenii din Drobeta Turnu Severin și de a elimina un bir pus de administrația PSD, viceprimarul Daniel Cîrjan a cerut eliminarea facturării apei meteorice. Viceprimarul Cîrjan, candidatul PNL pentru funcția de primar al Municipiului Drobeta Turnu Severin, a venit cu soluția pentru a elimina plata unor costuri piperate de către severineni doar pentru a genera profit unei societăți locale. PSD-istul Screciu a lansat un atac virulent și a susținut că severinenii sunt obligați pentru apa de ploaie, încercând să-l contreze pe liberalul care conduce în sondajele de opinie.

Viceprimarul Daniel Cîrjan și consilierii PNL au inițiat un proiect de hotărâre de Consiliul Local care prevede eliminarea facturării apei meteorice pentru persoanele fizice și juridice de pe raza municipiului Drobeta -Turnu Severin.

În 2015 s-a eliminat facturarea apei meteorice pentru persoanele fizice și juridice din municipiu, hotărâre care a fost menținută și de instanța de judecată prin decizie definitivă. Guvernul PSD a elaborat anul trecut Legea 2015/2018 în baza căreia Consiliul Local al municipiului a fost nevoit să adopte Hotărârea nr. 291/30.10.2018 pentru aprobarea tarifului pentru serviciul de colectare a apelor meteorice, serviciu prestat de societatea Secom SA.

Distribuie articol

Daniel Cîrjan, viceprimar Drobeta Turnu Severin, candidat la primărie din partea PNL: Ca o replică la proiectul meu cu privire la eliminarea facturării apei meteorice, primarul PSD al Severinului declară că nu este de acord cu inițiativa, spunând că mai corect ar fi ca Secom să reducă costul apei meteorice cât să acopere cheltuilelile SC Secom, nu să îl elimine. Motivul invocat e că severinenii plătesc sume foarte mici pentru acest serviciu.

Vă contrazic, domnule primar! Plata lunară a unor sume cuprinse între 2-3 lei și 20-30 lei pentru apa meteorică nu sunt sume mici pentru majoritatea severinenilor, aceasta deoarece cei mai mulți nu dețin afaceri înfloritoare sau servicii foarte bine plătite!

Mai mult, atunci când a apărut Legea 215/2018 și a trebuit să fie reintrodusă facturarea apei pluviale, noi liberalii am fost cei care am redus la jumătate costul pentru acest serviciu al Secomului față de propunerea inițială a primarului PSD!


Sursa: Daniel Cirjan
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă