Liberalii vor desemna candidații pentru primării până la 1 martie

Liberalii vor desemna candidații pentru primării până la 1 martie

10:27 21.01.2020
0

Apropierea datei alegerilor locale au pus presiune pe toate partidele pentru desemnarea candidaților, PNL urmând a-și desemna toți canidații pentru primării până la sfârșitul lunii februarie. Procedura stabilită de către liberali prevede desemnarea candidaților pe baza rezultatelor din sondajele de opinie. Evaluarea candidaților va cuprinde cota de intenție de vot, nivelul de notorietate și de încredere, precum și potențialul de creștere. După ședința conducerii naționale a PNL, președintele partidului Ludovic Orban a făcut câteva precizări. Ținta liberalilor este de a cuceri primăriile marilor orașe și de a avea 50 la sută din voturi.

Distribuie articol

Ludovic Orban, președinte PNL: Am discutat de pregătirea alegerilor locale și am stabilit ca termen limită pentru desemnarea candidaților de primar, în fiecare localitate, data de 1 martie, urmând ca după 1 martie, să începem în forță precampania, prin Campania de strângeri de semnături și lansarea programelor de candidatură locală.

Și în București, ca în fiecare capitală reședință de județ, fie au fost finalizate, fie sunt în curs de operare pe tetern, fie urmează să înceapă culegerea datelor pentru sondajele de opinie pe care le realizăm pentru evaluarea candidaților PNL pentru funcția de primar, în București și municipiile reședințe de județ. Testăm orice posibil candidat care ar putea avea șanse pentru câștigarea primăriilor, atât la nivelul Bucureștiului, cât și în afară.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă