Legătura directă dintre RÎMARU și criminalul Alexandrei. La CARACAL, muzeul ororilor?

Legătura directă dintre RÎMARU și criminalul Alexandrei. La CARACAL, muzeul ororilor?

21:13 27.07.2019
0

Coincidenţă sinistră între Ion Rîmaru, cel mai cunoscut criminal în serie din România, şi ucigaşul fetelor dispărute din Caracal. Ambii s-au născut în Caracal. Și ambii au ucis mai multe tinere pe care le violau.

Distribuie articol

Caracalul a dat cele mai faimoase personalități cu faimă negative, precum celebrul criminal Berilă sau faimosul și inegalabilul Ion Rîmaru, care s-a născut la Caracal. Apoi mama sa s-a mutat la Corabia la taică-său, iar acuma Caracalul a mai dat alt personaj de faimă și eu chiar consider că orașele Caracal și Corabia trebuie să se mândrească cu așa fii, în sensul că ar putea să folosească imaginile negative ale acestor criminali faimoși în scop turistic. Ar fi atrași turiștii excentrici din toată lumea şi ar aduce venituri la bugetele acestor orașe și impozite la Fisc în folosul statului dacă la Caracal și Corabia s-ar organiza casa-muzeu Berilă, Ion Rîmaru și acum și al noii vedete locale din Caracal.

La Corabia trăiește fratele lui Ion Rîmaru, Dan, care și-a schimbat numele fiindcă auzind că e fratele lui Rîmaru Ion nu-l mai angaja nimeni. Casa este la Corabia pe str. Timiș. În Anglia ei e fălesc cu faima lui Jack Spintecătorul cu un muzeu la Londra,și noi de ce să nu ne mîndrim cu Berilă, Rîmaru, Dincă și să-i speculăm turistic? La intrarea în Caracal și Corabia să fie montate niste panouri turistice pe care să se scrie foarte mare Rîmaru land sau Berilă land cu o emblemă cu un cuțit și un topor încrucișate ce par mînjite cu sînge. Casa lui Ion Rîmaru din Corabia poate fi transformată în muzeu administrat de Dan fratele lui Ion Rîmaru, care să fie ghidul muzeului el ca ghid avînd și faima de frate al lui Ion Rîmaru și fiind specializat în Rîmologie. Ar veni turiști din toată lumea care ar anima aceste orașe mici dar faimoase și în prezumtive muzee ar fi expuse lucruri, obiecte, chiloții fetelor asasinate care ar aduce faimă și interes turiștilor din țară și străinătate. Deocamdată orașele Caracal și Corabia nu atrag prin nimic, fiind orașe balcanice, fără industrie care a murit ca femeile lui Rîmaru, și cu haite de cîini maidanezi, a postat Mihai Ivan pe reţeaua de socializare.

Ion Rîmaru s-a născut la data de 12 octombrie 1946 în Caracal. A fost un criminal în serie român condamnat la moarte și executat. El a terorizat Bucureștiul în perioada anilor 1970-1971, când era student, comițând patru omoruri, mai multe violuri și tentative de omor.

În anul 1944, patru femei au fost omorâte de un individ rămas necunoscut decenii întregi. Autorul acestor crime a fost identificat câteva decenii mai tîrziu de criminalistul Constantin Turai ca fiind Florea Rîmaru, tatăl lui Ion Rîmaru. Conform unei versiuni apărute în presă, acesta ar fi fost asasinat în 1972 de Securitate, la un an de la execuția fiului său, fiind aruncat dintr-un tren.

Jurnalistul Dan Odagiu a publicat, în 29 octombrie 1995, un reportaj din comuna natală a lui Ion Rîmaru. El a constatat că toți care purtau acest nume și l-au schimbat pentru că românii erau oripilați când îl auzeau. De asemenea jurnalistul a susținut că în localitatea Izbiceni, de pe malul Oltului, unde se născuse și trăise o perioadă Rîmaru, s-ar fi înregistrat mai multe crime oribile, comise de bărbați care mutilau și apoi omorau femei, de regulă soțiile lor.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă