Laboratorul de surprize dulci!  Cadouri din ciocolată pregătite pentru Crăciun

Laboratorul de surprize dulci! Cadouri din ciocolată pregătite pentru Crăciun

08:52 19.11.2019
0

Cadouri inedite oferite cu orice ocazie de un laborator de ciocolată din Craiova. O craioveancă, proprietara unui laborator de dulciuri pregăteşte suprize dulci pentru cei mici pentru Crăciun. Toate cadourile sunt din ciocolată de cea mai bună calitate. Piesele de rezistenţă sunt anul acesta cutiuţele surpriză cu chipul lui Moş Crăciun.

Distribuie articol

Din ciocolată veritabilă, toate cadourile prind formă. Apoi ajung la frigider, lângă celalalte perechi. Pe un raft mai jos, e parcată... o maşină. Într-un laborator din Craiova, găsim şi o vitrină cu toate creaţiile dulci ale cofetarului. Genţi, torturi, rujuri ori sticluţe de parfum pentru domnişoare.

Angajatele laboratorului lucrează la foc continuu mai ales de sărbători. Din machetele acestora ies cadouri inedite... comestibile. “Un cadou inedit ar fi un pantofior în miniatură din ciocolată cu lapte sau ciocolată albă, un ruj, o sticluţă de parfum”, spune Adela Brăcău, proprietara laboratorului de dulciuri.

Adela Brăcău a iubit mereu ciocolata. Ideea de a-şi deschide un laborator unde să creeze adevărate obiecte de artă i-a venit anul trecut. „Cei doi copii au crescut, nu a mai fost nevoie să stau în permanenţă lângă ei, iar eu, fiind un om activ, m-am gândit să dau viaţă unui laborator de ciocolată. Mereu am încercat să creez figurine care să inspire“, a declarat Adela Brăcău.

Preţurile sunt cuprinse între 5 şi 70 de lei.

"Ne apropiem încet, încet de sărbatorile iernii. Aşadar, v-am pregătit o serie de produse din aceeaşi ciocolată belgiană delicioasă, gata de pus sub brad!

Surprinde-ţi prietenii şi familia cu ocazia magiei sărbatorilor! Fii creativ şi alege celor dragi un cadou personalizat!", a mai spus proprietara laboratorului de ciocolată.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă