Klaus Iohannis: În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație vor fi ridicate

Klaus Iohannis: În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație vor fi ridicate

20:20 27.04.2021
0

Președintele Klaus Werner Iohannis a făcut anunțul așteptat de toți românii, în urma unui efort comun de aplicare a restricțiilor și scăderea numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus: În noaptea de Înviere, restricțiile de circulație vor fi ridicate pentru ca cei care vor să participe la slujbele religioase să o poată face fără impedimente.

Sunt convins că Biserica se va organiza foarte bine, astfel încât să fie evitate aglomerațiile. Știu că este greu și că de mai bine de un an am renunțat la viața noastră obișnuită, dar trebuie să rămânem vigilenți în continuare pentru că pandemia nu s-a încheiat. Vaccinarea este singura cale de a pune capăt acestei crize sanitare și de a ne recâștiga dreptul la o viață normală, fără restricții, așa că vă invit pe toți să vă vaccinați!

Distribuie articol

Iohannis; Suntem foarte aproape de capacitate pe care ne-am dorit-o de 100.000 de persoane vaccinate pe zi. Sunt foarte mulțumit de cum a decurs campania de vaccinare. Până acum și pregătirile s-au făcut într-un timp record. Sunt bucuros să văd că foarte multă lume vine la vaccinare.

Astfel de containere vor fi folosite în toate locațiile unde este nevoie pentru vaccinare. Se face pur și simplu fără programare. Oamenii pot veni direct în comuna lor la vaccinare.

Se vor deschide noi centre, vom găsi noi modalități prin care să venim noi în întâmpinarea cetățeanului.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă