Jandarmul alpinist! A participat la 30 de maratoane  şi semimaratoane pentru cauze nobile

Jandarmul alpinist! A participat la 30 de maratoane şi semimaratoane pentru cauze nobile

14:04 29.06.2020
0

Este jandarm, dar pasiunile lui sunt legate de sport. A participat la peste 30 de maratoane şi semimaratoane pentru diverse cauze nobile, obţinând locuri fruntaşe.

Distribuie articol

Plutonierul major Nicolae Rădulescu, în vârstă de 36 ani, este pasionat de haina militară încă din copilărie. La doar 19 ani Nicolae a decis să devină jandarm, motiv pentru care a urmat cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi ,,Grigore Al. Ghica" - Drăgăşani, unde a absolvit cu brio. Şi-a început cariera la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei, iar din anul 2008 face parte din echipa Jandarmeriei Vâlcene.

"Dar să revenim la cea de-a doua pasiune a lui Nicolae... Camaradul nostru a dus dintotdeauna o viaţă de sportiv şi a încercat de toate: fotbal, handbal, atletism, inclusiv oină.

Fiind o fire deschisă şi atentă la nevoile celor din jurul lui, Nicolae a îmbinat utilul cu plăcutul. Astfel, de mai bine de 2 ani, colegul nostru a participat la peste 30 de maratoane şi semimaratoane pentru diverse cauze nobile, obţinând locuri fruntaşe\", spun reprezentanţii IJJ Vâlcea.

,,Îmi place foarte mult să alerg şi, de obicei, aleg traseele montane puţin mai dificile. Dar atunci când vrei cu adevărat să ajuţi, nu mai contează tipul de traseu.

Cel mai frumos maraton la care am participat şi care mi-a rămas în suflet a fost cel de la Constanţa, când am alergat pentru copiii cu autism. Ţin minte că au participat 60 de echipe pentru această cauză. Eu am alergat cu echipa mea 85 de km pe plajă şi am reuşit să obţinem locul V. Ne-am bucurat că am făcut parte din acest proiect şi ne-am atins scopul – acela de a ajuta!", a spus jandarmul.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă