Istoria unui oraș, reconstituită cu pasiune și dragoste: Craiova de ieri 1927-1947

Istoria unui oraș, reconstituită cu pasiune și dragoste: Craiova de ieri 1927-1947

08:48 16.09.2019
0

Pasionați de istorie locală și cu dragoste față de Craiova, câțiva craioveni au reușit să adune informații valoroase, multe în premieră, pentru a le promova mai întâi în mediul online iar acum această muncă sisifică a căpătat forma tipărită. Primul volum Craiova de ieri 1927-1947 a fost editat de către autorii Mircea Georgescu, Mihai Muraretu și Lucian Purcaru. Este o lucrare amplă scrisă cu pasiune și dragoste pentru un oraș înfloritor în perioada interbelică, reprezentativă pentru capitala Olteniei, reîntregind multe elemente care lipseau din istoria Craiovei interbelice.

Distribuie articol

AlbumulCraiova de ieri, 1927-1947, volumul l, este realizat de trei autori: Mircea Georgescu, Mihai Muraretu și Lucian Purcaru. Prefata este semnată de Nicolae Mihai. Albumul este bilingv (ro-en) și va fi disponibil curând în librării și prin comandă online.

Lucrarea se poate constitui într-un adevărat suvenir pentru oricare dintre vizitatorii Craiovei iar volumul și întregul proiect trebuie susținut de către autorități atât în plan financiar, cât și al promovării.


Sursa: Oltenia mea
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă