Îşi caută familia biologică! L-a abandonat la naştere

Îşi caută familia biologică! L-a abandonat la naştere

07:39 06.02.2020
0

Un tânăr din Mehedinţi îşi caută cu disperare familie biologică. A fost abandonat într-un centru de plasament.

Distribuie articol

"Numele meu a fost POPESCU AUREL și de ceva timp sunt în căutarea familiei mele biologice. M-am născut pe data de 11 februarie 1995, dar nu știu exact unde deoarece mama, pe atunci numită POPESCU AURELIA, a fost adusă împreună cu mine la 8 ore după naștere, la Spitalul numărul 2 CRAIOVA (așa scrie în declarația de adopție). Adresa declarată la maternitate de mama mea este: DROBETA-TURNU SEVERIN, Cartier Crișan, nr.45, bl.V3, sc1, ap 8, județul MEHEDINȚI, dar Popescu Aurelia nu a fost niciodată identificată / găsită acolo.

Am fost adoptat la 1 an și 8 luni din Leagănul de copii din CRAIOVA și îmi doresc așa de mult să aflu cine este mama și rudele mele biologice.

Vă rog foarte mult să mă ajutați cu aceste demersuri. Apreciez enorm de mult toată susținerea și ajutorul fiecăruia dintre voi.

Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI în număr cât mai mare până la găsirea mamei mele", este mesajul de disperare al tânărului.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă