Întâlnire cu reprezentanții sindicatelor și asociațiilor

Întâlnire cu reprezentanții sindicatelor și asociațiilor

16:23 28.01.2021
0

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții sindicatelor și asociațiilor care au protestat în fața Instituției Prefectului.

Prefectul Cristinel Pavel și-a arătat disponibilitatea la dialog, ca de fiecare dată, pentru a cunoaște nemulțumirile protestatarilor și pentru a încerca să le soluționeze. La întâlnire au participat și subprefecții Doina Dobre și Octavian Tuțu.

Distribuie articol

Reprezentanții sindicatelor i-au înmânat prefectului o listă de revendicări, prin care solicită ”un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă, aplicarea corectă a legislației”.

Prefectul Județului Mehedinți a declarat că toate cererile înaintate Instituției Prefectului vor fi transmise premierului Florin Cîțu și ministerelor de resort.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă