Incredibil!  I-au furat maşina din curtea casei

Incredibil! I-au furat maşina din curtea casei

11:48 02.12.2019
0

Poliţiştii doljeni sunt în alertă, după ce, un autoturism Audi A5, înmatriculat în Italia, a fost furat din curtea unui craiovean.

Distribuie articol

„Ieri, 1 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au fost sesizați de un bărbat, de 36 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, i-a fost sustras autoturismul, pe care îl avea parcat în curtea locuinței. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Se desfășoară cercetări pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere penală a acestuia și recuperarea prejudiciului cauzat”, au precizat poliţiştii doljeni.

"Audi A5 cu numere de Italia furat în dimineața asta,dacă cumva o vedeți sau aveți informații despre această mașină, vă rog să mă contactați urgent, ofer recompensă considerabilă! Share vă rog", a postat proprietarul.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă